tirsdag 26. februar 2013

Uken som har gått, snart halv veis!!!

Da er det gått enda en uke av det fantastiske eventyret. Og selv om vi ikke er halv veis enda, så føles det ikke lenge til vi skal hjem igjen, og jeg er så ikke klar for det enda.

Hva er det å si om uken som har gått, hmmm. gruble, gruble, gruble...

Jeg har vært å jobb. Er ikke stort å gjøre, og endelig har jeg fått svar på hvorfor. For det første så er det ikke lov å gifte seg mellom jul og påsken som katolikk, så bryllup får jeg ikke lært mens jeg er her nede, noe som jeg hadde sett frem til. Skal være ett lite bryllup i slutten av mars, men det er de store bryllupene med mye blomster, og masse kirkepynt som er det store, men får trøste meg med at jeg får ett lite bryllup iallefall.

Og mens jeg har vært her i snart 7 uker så er det ingen som har dødd, så har ikke fått vært med å forberede blomstene til begravelser. Noe jeg også skulle lært mye om.

Men det jeg kom hit for det skal jeg iallefall lære meg, om ikke å praktisere, så skal jeg "lese" italienske skolebøker for å lære meg å konstruere former. Italienere er super eksperter på å konstruere, noe vi ikke lærte så utrolig mye av på skolen. Så det skal jeg iallefall få med meg!!

Har laget noen dekorasjoner på bestilling, og kundene ble kjempe fornøyde, Rita (sjefen) ble også fornøyd.







Ei venninne av Rita jobber på ett hotell ved siden av havet, og hun kom inn i butikken, for det skulle være en konferanse på hotellet den ene kvelden, og de skulle ha noen blomster i den anledningen. Så jeg og Rita reiste til hotellet på en befaring. Og jeg skjønte faktisk det meste av det de snakket om. Da vi kom tilbake sa Rita, den lager du Chris. Men det skal være de og de blomstrene. Rødt, Hvitt, Grønt = Italia
Ikke se på rotet på bildene da... skulle nok ha funnet ett annet sted å tatt bildene. 




Søte Dalia. Tok biler av hverandre. Litt <casino> "rotete" på det bildet, men det går seg til.


På slutten av uken fant Rita frem tre litt uvanlige vaser, og sa jeg skulle lage noe i de for å selge de. Og en av tre har blitt solgt.






 Så gikk jeg en dag her for meg selv, og jeg ble litt tørst, så jeg fant ut at jeg skulle kjøpe meg en Cola, på en 24t. automat. Og jeg kjøpte Cola jeg, men da jeg hadde drukket opp halve flasken fant jeg ut at den var langt ifra en vanlig Cola flaske. Tenk å være så vanedyr at man må drikke halve flasken før man merker at det er noe annerledes med den!

Se så liten og søt Cola flaske!



Så har jeg vært veldig flink å snakket masse italiensk. Var på byen en tur på lørdag med flokken, tok noen øl og litt vin, og plutselig så skulle alle gå hjem. Men ikke Chris, nei. Han hadde nemlig funnet seg noen nye "venner" den kvelden, og var langt ifra klar for å gå hjem. Hun ene kunne engelsk, så sto jeg fast så kom det ett ord på engelsk, men hovedsaklig snakket jeg italiensk. 

Ja, det var uken min i grove trekk. Ble ikke noen landskapsbilder denne uken, men har 7 og en halv uke igjen til å ta masse flotte bilder. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar