torsdag 17. januar 2013

Oppdatering

Da er det fire dager siden vi ankom målet, Alghero.

Det har vært fire dager med mye inntrykk og mye nye erfaringer.

Da vi ankom Alghero airport, ble vi møtt av en fantastisk person, Nichola. En omsorgsfull og glad person, som gjør alt for at oppholdet vårt skal bli så bra som mulig. Er det noe vi trenger så er hun der med engang. Uansett når på døgnet, så er det bare å ringe, så er hun der.

Vi ble kjørt til leiligheten vår, og fikk en liten omvisning. Før vi bestemte oss for å gå til byen og spise pizza på Pocco loco. Og selvfølgelig skulle jeg være kartleser, det endte da med at vi gikk på kryss og tvers, i alle hovedgater og bakgater. En gåtur på 15min tok plutselig 30min. Men vi kom da frem til slutt. Og de er kjente for å lage pizza på en meter, men er ikke mer mat i den enn en norsk pizza.

På mandag fiksa vi os italienske sim-kort, så vi skal kontakte Nichola, og de andre i gruppa, uten ekstra kostnader. I abonnenteid vi har skaffet oss, så har vi 120min taletid og 120sms i Italia og vi har ubegrenset bruk av nett og vi betaler 7 euro i måneden, så 64 Nkr er ikke ille.
På kvelden så lagde vi middag og kose oss hele gjengen i leiligheten vår.Var veldig kos.

Tirsdagen var vi i byen store deler av dagen, og koste oss med hele gjengen, en avslappende dag. På kvelden pakket vi ut, og kom oss i orden.

Onsdag dro vi til Sassari, som er den største byen i nærheten. En busstur på ca en time. De hadde faktisk ett kjøpesenter, men med norske priser, så ble ikke shopping for min del der. Bussturen var helt forferdelig... Folk kjører som noen svin her, de kjører og håper at det går bra, står på tuta, og skriker nesten til hverandre. Og kjenner de hverandre, stopper de midt i veien, veiver ned vinduet og snakker sammen... Og skal du gå over veien, ved ett fotgjengerfelt, så er det bare å gå ut i veien, for først da stopper de. Står du og venter, så kjører de bare.

Torsdag (i dag) har vi vært hjemme og slækka. skrevet blogg, og gjort lekser. Og om en time skal jeg sende jentene mine på treningsleir. Vann aerobic står på menyen. så de får kose seg masse der, jeg blir her i leiligheten og øver på italiensken, og skal vaske klær. (lucky me).....

Språkskolen er kjempe fin, alt går på italiensk, men det går bra. Har to supre lærere, som er veldig flinke til å lære bort. Det eneste som er dumt, er at det blir så mye nytt hver dag, så er litt vanskelig å følge med hele tiden, men det går seg til. Hadde jo vært utrolig flott å kunne snakke italiensk da Espen kommer ned på besøk i mars.

slenger med noen bilder fra flyreisen, og noen bilder fra leiligheten og Alghero generelt.

Fra flyet.

Fra flyet

En "annanaspalme", veldig eksotisk for nordmenn

Bilde tatt fra balkongen

Bad nr 1

Bad nr 2

Stue


Kjøkken

Har skikkelig gult og kult kjøleskap 

1 kommentar: